Chec din albusuri, cu dulceata de mure

de Bucataras Medi in Prajituri, 2 Feb 2014 | 10937 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 albusuri
  • 1 cana faina
  • 1 cana zahar
  • 1 plic praf de copt
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 1 fiola esenta de vanilie
  • 1 borcan cu dulceata de mure (sau orice alta dulceata doriti) de 400 g
  • un strop de sare
  • ulei pentru uns forma
  • faina pentru tapetat forma
  • zahar pudra pentru decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec din albusuri, cu dulceata de mure:

Batem albusurile cu un strop de sare si apoi adaugam treptat zaharul si aromele (esenta de vanilie si zaharul vanilat). Incorporam faina pe care am amestecat-o cu praful de copt. Amestecam bine. Ungem o forma (eu am folosit una rotunda) cu ulei si o tapetam cu faina si turnam compozitia de mai sus in ea. Turnam si dulceata si amestecam .

Preincalzim cuptorul. Dam la copt la 180 grade iar cand checul este facut (facem testul scobitorii) scoatem tava din cuptor si lasam checul sa se raceasca in ea apoi il scoatem din tava ,il pudram cu zahar pudra ,il taiem si................pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec din albusuri, cu dulceata de mure" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Chec din albusuri cu cacao si nuca de cocos